EXECUT Reproduceri de arta dupa artisti celebri in ulei pe panza si reproduceri de pictura pe diverse alte suporturi cum ar fi: pereti exteriori, pereti interiori, fatade, pictura pe sticla, pictura pe piatra.

Articole referitoare la reproduceri de arta: Despre reproducerile de arta cu Nicolae Tulban, LEGEA dreptului de autor


REPRODUCERI ULEI PE PANZA

Portofoliu de reproduceri de arta executate in timpul studentiei, de unde mi-au ramas doar doua fotografii din pacate.

Reproduceri

Reproducere de arta dupa pictorul catalan Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí i Domènech, „Madona Portului Iligat”, versiunea din 1949, autorizata de Papa Pius XII, care se afla in Haggerty Museum of Art at Marquette University din Milwaukee, USA.


Reproduceri de arta in ulei pe panza, tehnica sfumato, reproduceri de arta in tehnica vitraliului pictat, reproduceri de arta pe pereti interiori, exteriori

Reproducere de arta de dimensiunea 60cmx90cm, „Cei patru evanghelisti” dupa pictorul  flamand Iacob Jordaens, original executat in anul 1625 si care se afla in muzeul Louvre di Paris.

Execut reproduceri de arta in tehnica picturii vitraliului pentru geamuri si usi folosind culori specifice. Despre tehnica vitraliului gasiti mai multe in articolul acesta.

Cruci

Mic atelier de cioplitorie artistica, preocupata de prelucarea manuala in mod traditional a diferitelor tipuri de piatra naturala, gravura artistica pe granit negru de icoane si portrete, monumente funerare unicat din piatra naturala sau mozaic, monumente istorice, busturi la comanda si alte lucrari de arta.